Vehicle speedo reverts to metric units

Discussion in 'Closed bugs' started by wealthysoup, Jan 4, 2013.

  1. wealthysoup

    wealthysoup Lead Tester

    Messages:
    1,857
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Pre existing bug (was in previous release) which overrides setting selected by user.

    1. In the options->multiplayer menu untick the use metric units check box.
    2. When playing a game the speedo will readout in MPH. (This will persist until the game is exited (will work when disconnecting and reconnecting servers, havnt checked map changes but i assume that will be the same)
    3. Exit and restart game.
    4. Join a server-speedo now has speed in MPH.

    Whilst it wasnt fixed for 2.4 I decided to repost it as the mortar bug was fixed. The fact that it resets only when reloading the game would suggest that it shouldnt be a complex fix.

    Jephir-I found a bug today that I wont post on forums (you will understand when I explain). I will contact you on steam tomorrow (if you see me first then please get in touch.)
     
  2. Brutos

    Brutos Administrator Staff Member Moderator

    Messages:
    3,385
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Are you sure that your config or something like that is not write protected?
    Do the other checkboxes in that page work?

    The underlying functionality is from the sourcesdk and was never touched by us. So it should just work.
     
  3. Trickster

    Trickster Retired Developer

    Messages:
    16,576
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    0
    I can confirm this. It's been like this since the metric/imperial option was available. I don't know how many people care about imperial units, but given the scripts are done in imperial for speeds, it's useful for me at least when I'm editing them.

    This sounds like a dodgy exploit that people shouldn't know because they'd exploit the fuck out of it. I must know. For reasons.
     
  4. Brutos

    Brutos Administrator Staff Member Moderator

    Messages:
    3,385
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Don't tell trickster. Last time I did that everyone was running around with mortar, calculator und assault rifle.
     
  5. Brutos

    Brutos Administrator Staff Member Moderator

    Messages:
    3,385
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Btw I still don't quite understand the issue. Did wealthysoup typo?
     
  6. CyberKiller

    CyberKiller Nyooks!

    Messages:
    1,107
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    One simple workaround is to add the console command for it into the autoexec.cfg
    (I can't remember what it is, will update the post later)
     
  7. wealthysoup

    wealthysoup Lead Tester

    Messages:
    1,857
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Checked that and my configs arent write protected, cant see any mention of anything like that in any of the files, unless its contained in settings.scr and default settings.scr?
     
  8. Trickster

    Trickster Retired Developer

    Messages:
    16,576
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    0
    That's not true.

    Only I was. I don't share. Not because I'm responsible, but because I like being special.
     
  9. ViroMan

    ViroMan Black Hole (*sniff*) Bully

    Messages:
    8,381
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Like Steve_UK and his special med tank turbo button?
     
  10. Jephir

    Jephir ALL GLORY TO THE JEPHIR

    Messages:
    1,409
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Fixed 4b92e7db164ec85d3f8d17ff8470217dde1da4b7
     

Share This Page