SourceTV: Many Bugs!

Discussion in 'Bug Reports' started by Xyaminou, Apr 30, 2017.

  1. Xyaminou

    Xyaminou Member

    Messages:
    1,368
    Likes Received:
    156
    Trophy Points:
    0
    Just look at one of these.
     
  2. Neoony

    Neoony Member

    Messages:
    1,366
    Likes Received:
    106
    Trophy Points:
    0
    oh yeah, it seems the first person view doesnt really update and camera stays in the same angle xD

    pretty sure I heard that there are tons of issues with SourceTV in the past
     
  3. Xyaminou

    Xyaminou Member

    Messages:
    1,368
    Likes Received:
    156
    Trophy Points:
    0
    Well I hope we can get them fixed so we can have automated recording of games. For posterity?
     
  4. Neoony

    Neoony Member

    Messages:
    1,366
    Likes Received:
    106
    Trophy Points:
    0
    it also seems like the BE buildings are missing when I loaded the http://213.245.206.161/recordings/auto-20170430-0201-emp_isle.dem

    xD

    Some of them appear some time later placed new, but not all of them xD

    Also minimap doesnt work.

    Tons of issues, just on first look xD

    EDIT:
    Iam thinking only the buildings in servers "view" are rendered, or something like that.
    As it seems they only appear in a certain circle.

    Same for vehicles.
     
    Last edited: Apr 30, 2017
  5. Xyaminou

    Xyaminou Member

    Messages:
    1,368
    Likes Received:
    156
    Trophy Points:
    0
    Yeah I only tested it on district lol.
     
  6. Xyaminou

    Xyaminou Member

    Messages:
    1,368
    Likes Received:
    156
    Trophy Points:
    0
    I just tested the homeland recording, watched the first 10 or so minutes and it looks fine except the minimap doesn't have the icons and you can hear both teams. But it's definitely usable for everything else than first person.
     
  7. Xyaminou

    Xyaminou Member

    Messages:
    1,368
    Likes Received:
    156
    Trophy Points:
    0
    I can now confirm that on some maps, infantry/tanks/building etc... only appear on a small portion of the map.

    Looks like it stops rendering them past a certain point, and if a vehicle or infantry enters the small portion of the map that works they just appear out of nowhere.
     
  8. Thexa4

    Thexa4 Developer Staff Member Moderator

    Messages:
    304
    Likes Received:
    98
    Trophy Points:
    0
    If you could open SourceTV for connecting I can try fixing some of the issues.
     
  9. Xyaminou

    Xyaminou Member

    Messages:
    1,368
    Likes Received:
    156
    Trophy Points:
    0
    hmm, do I just need to open the port? sure.
     
    Thexa4 likes this.

Share This Page