Server Admins Read! Fix for servers not showing in browser!

Discussion in 'Support' started by CyberKiller, Dec 9, 2012.

  1. CyberKiller

    CyberKiller Nyooks!

    Messages:
    1,107
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    EDIT: It seems that having these lines in your server.cfg causes the server to not show in the server list now so if they are there remove them.

    I found a solution that fixed it for epic's servers here: http://www.zombiepanic.org/forums/showthread.php?p=199903#post199903.
    Basically just add this to the end of the server.cfg then restart the server.
    Code:
        //**********************************************************************************************************
        // Master Server Settings
        //**********************************************************************************************************
        sv_master_legacy_mode 0 // Disable legacy mode, since steam master servers won't support it anymore.
        heartbeat // Send heartbeat that this server is ready. Should be the last line of the config.
        //**********************************************************************************************************
     
    Last edited: Oct 20, 2013
  2. vipervicki

    vipervicki Member

    Messages:
    2,611
    Likes Received:
    130
    Trophy Points:
    0
    Thank you :)
     
  3. vipervicki

    vipervicki Member

    Messages:
    2,611
    Likes Received:
    130
    Trophy Points:
    0
    I added it, copied and pasted, works and VIPER shows up on the list, then it doesn't show up.. any ideas?
     
  4. CyberKiller

    CyberKiller Nyooks!

    Messages:
    1,107
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    viper server showed up fine for me after you added it, valve seems to have fixed it on their end anyway because all servers are showing up as normal now but at least we know what to do if it ever happens again.
     
  5. ViroMan

    ViroMan Black Hole (*sniff*) Bully

    Messages:
    8,381
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    vicky, did you guys ever figure out what caused that massive lag for everyone 9 hours ago(or so)?
     
  6. CyberKiller

    CyberKiller Nyooks!

    Messages:
    1,107
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Updated the original post as those cfg settings now causes servers to not display in the server browser.
     

Share This Page