Just a little problem i ran into

Discussion in 'Mapping' started by Vdragon, Sep 13, 2014.

  1. Vdragon

    Vdragon Member

    Messages:
    130
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    So i've been trying to put together a test Conquest gamemode map, with 2 control points, one for NF and one for BE, to which are linked flag and spawns.
    The thing is, it doesn't seem to work in game (can't spawn) and throw a "Unable to change teams once a winner is declared." in the console.
    Here it is:
    https://www.mediafire.com/?eyvaa1axb7w7kaa

    [HS]
    Is it now possible to have linux servers for Empires? (The wiki says Source 2007 is too slow).
    [/HS]
     
  2. LordDz_2

    LordDz_2 Strange things happens here

    Messages:
    2,956
    Likes Received:
    93
    Trophy Points:
    0
    Are both the spawn points set to enabled for each team?
    Tickets set to more than 0?
    Each team have their own info_player_NF/BE spawn set to enabled for the first spawn?
    etc
     
  3. Trainzack

    Trainzack Member

    Messages:
    384
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    You have a working resource file?

    Edit: I looked at your map. /frontbuffer is not a good texture to use. I don't even think it's real.

    I think the emp_cap_brushes need to be a nodraw texture. Also, I would recommend setting your default texture scale to .25.

    But yeah, it's probably a bad or nonexistent resource file, in Empires\empires\resource\maps. If you don't already have one, then just copy one that's already there and change the map name to your map name.
     
    Last edited: Sep 13, 2014
  4. Vdragon

    Vdragon Member

    Messages:
    130
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    That was it, the NF spawn didn't have its spawn enabled.
    Thanks :)
     

Share This Page