Empires 2.24.4.964 map emp_palmby minimap is white

Discussion in 'Bug Reports' started by VVoss, Mar 2, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. VVoss

    VVoss Member

    Messages:
    38
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Empires 2.24.4.964 map emp_palmby minimap is white

    Steam validate empires files does not fix this problem for me.
     

    Attached Files:

  2. D.D.D. Destroyer

    D.D.D. Destroyer Member Staff Member Moderator

    Messages:
    9,493
    Likes Received:
    109
    Trophy Points:
    0
    Can't reproduce this one quite yet.

    Can you host game with palmbay as the map and see if the issue happens on your listen server too?
     
  3. VVoss

    VVoss Member

    Messages:
    38
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Yes. I have this problem if I host a game on my computer with emp_palmby as selected map.
     
    D.D.D. Destroyer likes this.
  4. VVoss

    VVoss Member

    Messages:
    38
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    output empires console when launchingmap emp_palmby on local computer

    commandmaxplayers set to 32
    Unknown command "setmaster"
    maxplayers set to 32
    SOLID_VPHYSICS static prop with no vphysics model! (models/common/props_foliage/shrubs/bigbush2a_detail.mdl)
    Using map cycle file 'mapcycle.txt'. ('cfg/mapcycle.txt' was not found.)
    Attempted to create unknown entity type emp_server_shell!
    NULL Ent in UTIL_PrecacheOther
    Attempted to create unknown entity type emp_predicted_shell!
    NULL Ent in UTIL_PrecacheOther
    Server logging enabled.
    Server logging data to file logs\L0303000.log
    L 03/03/2019 - 13:07:26: Log file started (file "logs\L0303000.log") (game "D:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Empires\empires") (version "974")
    L 03/03/2019 - 13:07:26: server_cvar: "sv_contact" "info@empiresmod.com"
    server.cfg loaded
    'maps/emp_palmbay' not present; not executing.
    emp_imp_commander at (-6368.000, -8928.000, -2299.760) has no model name!
    emp_nf_commander at (9216.300, 10463.800, -2248.490) has no model name!
    Adding incorrect cap point: 0
    Adding incorrect cap point: 0
    Set motd from file 'cfg/motd_default.txt'. ('cfg/motd.txt' was not found.)
    Set motd_text from file 'cfg/motd_text_default.txt'. ('cfg/motd_text.txt' was not found.)
    SV_ActivateServer: setting tickrate to 33.3
    L 03/03/2019 - 13:07:28: "VV<2><[U:1:5870260]><>" connected, address "loopback"
    L 03/03/2019 - 13:07:28: "VV<2><[U:1:5870260]><>" STEAM USERID validated

    Empires
    Map: emp_palmbay
    Players: 1 / 32
    Build: 974
    Server Number: 1

    The server is using sv_pure 0. (Enforcing consistency for select files only)
    Making new skill record for VV
    L 03/03/2019 - 13:07:30: "VV<2><[U:1:5870260]><>" entered the game
    #Game_connectedteamselect_context: Unknown attribute text, assuming string type
    teamselect_context: Unknown attribute text, assuming string type
    Compact freed 2699264 bytes
    Redownloading all lightmaps
    Enabling entities for incorrect cap point: 0
    Enabling entities for incorrect cap point: 0
    commandL 03/03/2019 - 13:07:34: "VV<2><[U:1:5870260]><Unassigned>" joined team "Spectator"
    command
     
  5. VVoss

    VVoss Member

    Messages:
    38
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Server logging data file logs\L0303000.log

    L 03/03/2019 - 13:07:26: Log file started (file "logs\L0303000.log") (game "D:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Empires\empires") (version "974")
    L 03/03/2019 - 13:07:26: server_cvar: "sv_contact" "info@empiresmod.com"
    L 03/03/2019 - 13:07:28: Assigned anonymous gameserver Steam ID [A:1:3946705930:12107].
    L 03/03/2019 - 13:07:28: VAC secure mode disabled.
    L 03/03/2019 - 13:07:28: "VV<2><[U:1:5870260]><>" connected, address "loopback"
    L 03/03/2019 - 13:07:28: "VV<2><[U:1:5870260]><>" STEAM USERID validated
    L 03/03/2019 - 13:07:30: "VV<2><[U:1:5870260]><>" entered the game
    L 03/03/2019 - 13:07:34: "VV<2><[U:1:5870260]><Unassigned>" joined team "Spectator"
    L 03/03/2019 - 13:08:55: "VV<2><[U:1:5870260]><>" disconnected (reason "Server shutting down")
    L 03/03/2019 - 13:08:55: server_message: "quit"
    L 03/03/2019 - 13:08:55: Log file closed.
     
  6. D.D.D. Destroyer

    D.D.D. Destroyer Member Staff Member Moderator

    Messages:
    9,493
    Likes Received:
    109
    Trophy Points:
    0
    Figured out a related problem, working on a fix. Thanks for the info.
     
  7. D.D.D. Destroyer

    D.D.D. Destroyer Member Staff Member Moderator

    Messages:
    9,493
    Likes Received:
    109
    Trophy Points:
    0
    I fixed something and I can no longer reproduce this issue on my end - can someone with the issue message me via PMs for a quick test?
     
  8. VVoss

    VVoss Member

    Messages:
    38
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
  9. D.D.D. Destroyer

    D.D.D. Destroyer Member Staff Member Moderator

    Messages:
    9,493
    Likes Received:
    109
    Trophy Points:
    0
    Done and dusted. Closing.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page