[2.8.0/2.9.0] Controls are unresponsive when exiting Comm View

Discussion in 'Bug Reports' started by Xyaminou, Jul 11, 2016.

  1. Xyaminou

    Xyaminou Member

    Messages:
    1,367
    Likes Received:
    156
    Trophy Points:
    0
    Sometimes when you exit commander view controls become unresponsive and the only way to get them to work is to suicide.
    no further informations.
     
  2. Tama

    Tama Developer Staff Member Web Developer

    Messages:
    684
    Likes Received:
    74
    Trophy Points:
    0
    Before, or after exiting the commander view?
     
  3. Xyaminou

    Xyaminou Member

    Messages:
    1,367
    Likes Received:
    156
    Trophy Points:
    0
    after when you're back to the CV, once it was even driving forward on its own.
     
  4. blizzerd

    blizzerd Member

    Messages:
    10,552
    Likes Received:
    60
    Trophy Points:
    0
    try getting back in commander view and out, i have it all the time but f2 fixes it.
     
  5. Ranger

    Ranger Member

    Messages:
    706
    Likes Received:
    67
    Trophy Points:
    0
    It has happened to me quite some times. I think it happens when you press F2 while still holding WASD. I always fix it, but I cannot recall a method. Luckily, it never happened at crucial moments.
     
  6. Xyaminou

    Xyaminou Member

    Messages:
    1,367
    Likes Received:
    156
    Trophy Points:
    0
    F2 doesn't work
     
  7. Neoony

    Neoony Member

    Messages:
    1,366
    Likes Received:
    106
    Trophy Points:
    0
    It was happening to me like 80 % of the time I gone into cv, since some version.

    Really annoying, gotta get out and back in or it just drives into any stuck direction
     

Share This Page